Minden, ami utazás....

Kandász Travel- Az Utazás nagykövete

Kandász Travel- Az Utazás nagykövete

Ha még nem találtál fergeteges családi nyári programot a hétvégére, akkor most itt van! A gyereked és te is imádni fogod!

A nyár legnagyobb vízipisztoly csatája Zalakaroson Július 14.-én!

2018. július 04. - kandaszandrea

Kitört a szünidő! Ilyenkor mi szülők nagyítóval vadásszuk a családi, kültéri élményprogramokat, ahonnan- ha netán mégis jön a zivatar- be lehet menekülni zárt térbe. A Zalakarosi Fürdő és strand pont ilyen! Parádés párbajok, szórakoztató versenyek várják július 14.-én a nyaralókat. !Hozz magaddal egy vizipisztolyt, vizipuskát, no meg a  családodat!  ! Nem meglepő, ha meglepődsz!  l

zkaros_vizipisztoly_1200x627_kreativ.png

 A Balcsinál nyaralsz és lecsapott  a zivatar? Nem kell ezért a szobában kuksolni. A Balaton legtávolabbi pontjáról is egy óra alatt elérhető a Zalakarosi Fürdő, ahol a fedett térben folytatódhat a pancsolás- és ha újra kisüt a nap, irány a szabadtéri vízi világ. A bátrak a hullámok alá vetődnek, de van, aki inkább a szélén marad és ringatózik-pont olyan , mint a tengernél. Csak sokkal közelebb van! Például a magyar tengerhez is. Az M7-es autópálya melletti kedves kisváros hatalmas fürdője, azaz a Zalakarosi Fürdő strandja pedig most a nyár vizipisztoly csatájára készül.   http://www.hellozalakaros.hu/rendezvenyek/a-nyar-legnagyobb-vizipisztoly-csataja Megmutatom a helyszínt! Katt a videóra! 

LEHETSZ TE IS  "ZALAKAROS PÁRBAJHŐSE!" !

 Kitört a szünidő, ilyenkor mi szülők nagyítóval vadásszuk a családi élményprogramokat. Az sem baj, ha víz van a közelben. Nos a fergeteges vízipisztoly csata, amelyet  július 14.-én rendeznek a Zalakarosi Fürdőben,  pont ilyen lesz! Élmény, rengeteg víz, izgalomtól forró hangulat. . Az ide érkező harcosoknak lehetőségük lesz a gyakorlópályán 9.00-13.00-ig mesterlövésszé fejleszteni magukat, majd 13.30-14.30-ig szemtől szembe is összecsaphatnak ellenfelükkel különböző korosztályokban,  Mielőtt a bátor versenyzők csatába mennek, érdemes minél többet gyakorolniuk, ugyanis a viadalok legügyesebb lövésze elnyerheti a becses „Zalakaros párbajhőse” címet.

d3s_4663.JPG

CSALÁDI AKADÁLYBAJNOKSÁG 

Ezt követően az "összecsapás túlélői" és a párbajhősök szurkolói egy újabb izgalmas kihívás elé állíthatják magukat egy merész felnőtt családtagjukkal együtt, melynek során nekivághatnak a családi akadálypályának, ahol ügyességüket, kitartásukat és gyorsaságukat megcsillogtatva bezsebelhetik a „Zalakaros akadálybajnoka” elnevezést.A  parádés párbajok és a szórakoztató versenyek után következhet a hatalmas saját fegyveres vízpisztoly csata!  Mi nagyon jól szórakoztunk a tavalyi csúszdaversenyen, a hangulatát már mutatom is , katt a videóra! 

 TECHNIKAI INFORMÁCIÓK: 

Időpont: 2018. július 14.

Helyszín: Zalakarosi strand 

Nevezés: díjtalan (strandbelépő megvásárlásával)

Regisztráció: 9-13 óráig az Adrenalin csúszdapark mellett felállított sátorban.

Helyszín: strandfocipálya és annak környéke.

Programok:

Gyakorlás: 9.00-13.00

Párbaj: 13:30-14:30 3 korosztályban 6-10 éves korig 10-14 éves korig 14+ korosztály

Családi akadályverseny: 14:30-15:30

Díjátadó: 15:30

Nyár csatája gyülekező: 16:00

 Hozz magaddal vízipisztolyt, vízipuskát! 

 ÉS HA MÉG TOVÁBB NYARALSZ....

A Zalakarosi 4 az 1-ben fürdő, vagyis: élményfürdő, strandfürdő, gyógyfürdő és fedett fürdő is egyszerre, ahonnan a tóra is rálátsz. A 12 hektáros park önmagában egy túra, főleg, ha folyton folyvást megállít minket valami mókás vizi attrakció. A lényeg a mozgás, a szórakozás, az élmények begyűjtése, és mindez egészségtudatosan, amihez segítséget is kap a turista. 

PÓKEMBEREK 

Itt nem baj, ha pókhálóba ragad az ember csemetéje, merthogy így (is) el lehet jutni egyik játéktól a másikig. Van, aki akár mind a 200 attrakciót végigjárja. A picik hempergő játszóházánál kezdd, aztán jöhetnek a spriccelő virágok és a barlangok. Éppen hawai szoknyát öltenek a nagyobbak, amikor kiérünk a strandra, a minidiszkóba. A smink már kész, hiszen az animátorok arcot is festettek. 

vizipisztoly.jpg

A FEKETE LYUK REJTÉLYE 

A fekete lyukba vetjük magunkat. A rejtély, hogy mikor jön a világosság. Hogy jön, az nem kérdés,  hiszen csúszdaparkba érkeztünk. A gyerekcsapatok most rajtra készülnek az időmérős csúszdákon. Merthogy itt olyan is van. Apukák is beszállnak, mielőtt vízi gyúval rendezi el csinos anyukák frizuráját. ...Jó Móka! Komoly katonai szakértő válik bárkiből pár perc alatt! És, ha a szülők mégsem vágynak sem versenyre, sem csatározásra a csemetéikkel, az animátorok élvezetes programokkal kötik le a gyerkőcöket, amíg mi lazulunk , például a wellnessben. 

http://www.hellozalakaros.hu/rendezvenyek/a-nyar-legnagyobb-vizipisztoly-csataja

 Ölelés: KandászandimegaFeri 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása